Livestream Olympische Spelen 2014

Livestream Olympische SpelenDe Olympische Spelen 2014 beginnen iedere ochtend rond 09.30 lokale tijd in Sotsji. Doordat het in Sotsji 3 uur vroeger is dan in Nederland beginnen veel wedstrijden voor ons al om 06.30 ’s ochtends. Alle wedstrijden zijn dan ook tijdens kantoor/schooltijden in Nederland. Dit is natuurlijk ontzettend zonde want hierdoor kun je alleen heel even ’s ochtends naar de Olympische Speleln kijken terwijl je liever heel de dag voor de tv wil zitten om al het schaatsen, snowboarden en bobsleeën te zien.

 

 

Livestream Olympische Spelen

Wijzelf zijn ook ontzettende sportfanaten, maar hebben ook een baan die het niet mogelijk maakt om in onze joggingbroek voor de tv te blijven zitten. Om toch de Olympische Spelen te kunnen kijken hebben wij iets bedacht waardoor je niets meer hoeft te missen van de Olympische Spelen in Sotsji. Via de livestream Olympische Spelen kun je alle wedstrijden gewoon vanaf je computer of laptop bekijken.

Kijk nu naar de livestream Olympische Spelen

Het enige wat je hoeft te doen is de cookiemelding te accepteren en je kunt zolang je maar wilt naar de Olympische Spelen kijken.