Geen zin in Smeets

Nummerdor en SchuilReinder Nummerdor en Richard Schuil hebben geen zin in Mart Smeets. De beachvolleyballers hebben aangegeven niet aan te willen schuiven bij Mart Smeets.

Dit komt enerzijds door het interview dat mart smeets had met de vriendin van Nummerdor, Manon Flier, waarin zei bijna tot huilen toe werd ondervraagd door de weinig empathische Smeets. Richard Schuil geeft daarnaast aan dat het niet behalen van een medaille los staat van het niet meedoen aan het programma. Zelfs al hadden ze goud gehaald dan zouden ze niet aan tafel gaan zitten omdat Smeets de afgelopen 4 jaar al regelmatig de “echtheid” van de sport in twijfel trekt.
Nummerdor en Schuil vinden dat het Nederlandse publiek zelf moet beslissen wat ze er van vinden zonder zich te laten beïnvloeden  door een of andere oude man. Zelf hebben ze genoten van de fantastische sfeer en volle stadions.

Een gedachte over “Geen zin in Smeets”

  1. En zo is het ! We schrijven het met potlood op en zeggen: chapeau ! We zijn een gek volk, maar ook weer niet he-le-maal gek. Formidabel ! Wat een idiote dag was het vandaag. Het zal nog lang onrustig blijven bij Smeets en de zijnen.

Reacties zijn gesloten.